UVS C2

Single Blog Title

This is a single blog caption

UVS JO15-1 start 2017 op toernooi in Buitenveldert

Nadat de eerste trainingsweek van 2017 er op zat, kon UVS JO15-1 op de vroege zondagochtend aantreden op het sterk bezette toernooi van sc Buitenveldert.

De eerste wedstrijd trof het direct het sterke Waterwijk JO15-1. UVS hield aardig stand, maar moest zijn meerdere erkennen. Er werden niet veel kansen weggegeven maar een gedraaid afstandsschot belandde in de kruising achter Ian. Dat was ook direct de eindstand 0-1.

Helaas ging ook de 2e wedstrijd met dezelfde stand verloren. Een redelijk gelijkopgaande strijd werd beslist door een doeltreffend sc Buitenveldert schot.

Na een pauze waarin een schietspel de tijd doodde, kwam UVS in de laatste wedstrijd tegen WVHEDE JO15-1 goed voor de dag. Fel spel en het zoeken van de flanken leidden als snel tot een 3-0 voorsprong. Milan kwam 2 keer sterk op en stelde Mohamed en Björn in staat te scoren. Mohamed maakte ook nog koelbloedig een 2e treffer.

Daarna zette WVHEDE wat aan en kon er wat druk op de 16 van UVS worden gezet. De linksback kwam goed op en legde terug op de spits die niet twijfelde: 3-1. Voordat het spannend werd wist Daan op aangeven van Björn de 4-1 aan te tekenen. De 4-2 die in de laatste seconde uit een corner viel, veranderde niets aan het goede gevoel van de lekkere overwinning.

Nu op naar Barcelona!