8 klapper voor UVS JO13-1

Vandaag speelde we thuis tegen de nummer laatst Brielle. Dit zijn altijd lastige wedstrijden omdat de mindset in dit soort wedstrijden goed moet zijn en men zeker niet moet denken dat het vanzelf gaat. De mannen van trainer Patrick en trainer Hans werden dan ook verteld dat ze deze tegenstander niet mochten onderschatten en scherp aan de wedstrijd moesten beginnen. Deze opdracht bleek niet tegen dovenmans oren verteld te zijn. Want toen de wedstrijd begon zaten de mannen er direct bovenop. Na 13 minuten was het bij de eerste kans die wij kregen dan ook direct raak. Jay lanceerde zichzelf en ging op snelheid langs zijn tegenstander en kwam oog in oog te staan met de keeper. Jay twijfelde niet en ronde keurig af 1-0. Nog geen 5 minuten later was er bijna een identieke aanval en versnelling door Jay. Opnieuw oog in oog met de keeper hield Jay de rust en had oog voor de meegelopen Max en Jeffrey. Waarbij de laatste op maat werd bediend en de bal tegen de touwen mocht drukken 2-0. Brielle had het erg moeilijk en kon de tsunami van blauw witten maar niet bedwingen. In de 23ste minuut weet Mehdi, na een mooie combinatie vanaf 18 meter de bal over de keeper heen te schieten en tekent voor de 3-0. Ja UVS was heer en meester op het veld en gaven Brielle niet de kans om ook maar even in de wedstijd te komen. Vlak voor rust wisten de Leienaren opnieuw te scoren uit een prachtig aanval. Uit een mooie combinatie tussen Mehdi, Duuk en Mats weet de laats genoemde heerlijk af te ronden, waardoor we met een ruime voorsprong (4-0) de kleedkamers mochten opzoeken. Na de rust zagen we dat de mannen uit de kikkerpolder met een zelfde inzet en energie aan de wedstrijd begonnen. Het duurde dan ook niet lang of de 5-0 stond op het scorebord. Duuk wist na een slalom in de 16 metergebied de bal strak tegen de touwen te drukken. Ook na dit doelpunt leek de honger aan de kant van UVS niet gestild en gaat men gretig opzoek naar meer. Na een diepte pass weet Jeffrey de achterlijn te halen en legt de bal klaar voor Duuk. Helaas weet Duuk niet te profiteren van dit cadeautje en schiet half over de bal heen. Gelukkig staat Sepp op de juiste plek en kan de afgeslagen bal in de korte hoek prikken 6-0. Met nog 2 afstandsschoten van Mats en Duuk weten de mannen van trainer Patrick en Hans de eindstand op 8-0 te brengen. Het enige hoogte punt van Brielle in deze wedstrijd is een vrijetrap rond de 16 die makkelijk ten prooi valt aan Luka. Mannen Top gedaan.