JO13-2 kunnen geen vuist maken tegen Voorschoten

Afgelopen zaterdag werd er uitgespeeld in en tegen Voorschoten. Het was de laatste wedstrijd voor de winterstop en natuurlijk hoopte UVS met een overwinning het jaar te kunnen afsluiten. UVS begon niet helemaal scherp aan de wedstrijd en liet zich op momenten het kaas van het brood eten. Voorschoten daarin tegen starte direct goed aan de wedstrijd en beschikte over 2 snelle buitenspelers en een sterke laatste man, die het elftal op sleeptouw namen. Later bleek dat deze mannen uit de D1 kwamen en toegevoegd waren aan de D2 van vandaag omdat een aantal spelers uit de D2 geschorst waren i.v.m. het afsteken van vuurwerk. De eerste goal van Voorschoten kwam vanuit een snelle aanval over rechts. Op de achterlijn wist de buitenspeler de bal mooi voor te trekken waarna deze nog mooier werd ingekopt. Eerlijk is eerlijk een mooie aanval en dito goal. UVS kwam hierna wat meer in de wedstrijd maar wist helaas vlak voor rust de 2-0 niet te voorkomen. Na rust zagen we een beter en feller UVS die met goede combinaties op jacht ging naar de aansluitingstreffer. Helaas waren we in het afronden niet helemaal gelukkig en lukte het ons niet om het net te vinden. Ook Voorschoten kwam niet meer aan scoren toe, waardoor de eindstand op 2-0 bleef staan en we de punten in Voorschoten moesten laten. 14-01-2017 staat pas de volgende wedstrijd thuis tegen Alphense Boy’s op het programma, maar eerst gaan we genieten van de feestdagen.

Allemaal hele fijne feestdagen en een mooi, sportief en vooral gezond 2017.

Verslag: Jay Huis.